• hartkracht 2016 003
  • rennen
  • hartkracht 2016 005
  • hartkracht 2016 004
  • hartkracht 2016 002

Talentontwikkelingsmodel "leren vanuit je hart"

Iedereen beïnvloed elkaar voortdurend. Dit gaat vaak onbewust. Het is van belang dat de leerkracht zich bewust wordt van deze invloed op zijn omgeving. We vormen met zijn allen een systeem, wat niet los staat van elkaar. Geen enkel talent komt tot bloei zonder ondersteuning van zijn omgeving.

De wisselwerking tussen de omgeving en het individu, WIJ en IK,  is heel belangrijk voor de ontwikkeling van ieders talenten en kwaliteiten.

Wanneer leerkrachten werken aan het versterken van hun eigen IK, heeft dit positieve gevolgen voor wat we uitstralen naar de omgeving.

De balans en kracht van de leerkracht heeft grote invloed op de ontwikkeling van kinderen. Door jouw team te leren geloven in hun kracht en te laten werken aan hun balans, zal dit positieve gevolgen hebben voor de ontwikkeling van kinderen. Elk team bestaat uit verschillende individuen met ieder hun eigen kracht. Accepteren van deze onderlinge verschillen legt de basis om de kracht te ontdekken van elk kind. De sterke kant van iedereen naar boven halen zal ervoor zorgen dat we als geheel sterker worden.

De kracht van de leerkracht is de sleutel om kinderen te leren geloven in hun eigen kracht.

Wil je meer weten over de workshops en trainingen? Klik dan hier om meer te lezen.